Spatii verzi pe acoperisuri!

Despre noi

      Suntem o companie tanara si dinamica, fiind formata din 35 de oameni inalt calificati cu vasta experienta in domeniul constructiilor, lucrarilor de hidroizolatii si lucrari de termoizolatii. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 1996, a ajuns astazi o firma de constructii apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.
      Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, furnizori si producatori de materiale de constructii.
      Suntem o firma care incearca sa aduca linistea si natura in vietile orasenilor, prin amenajarea de spatii verzi pe acoperisul cladirii dumneavoastra. Poate fi considerata o forma de arta, insa aceasta activitate reflecta si interesul nostru fata de mediul care ne inconjoara. Dorim sa infrumusetam orasele, sa le insufletim si sa le ajutam sa evolueze catre o noua metoda de creare a unui spatiu verde pentru recreere si, de ce nu, chiar joaca. In contextul actual, cand orasele devin tot mai aglomerate, acoperisurile verzi sunt o cale de evadare din cotidian si din epoca tehnologiei.
      Pentru a crea spatii verzi, care sa garanteze siguranta si calitatea, este nevoie de o echipa formata din specialisti. Pentru noi, calitatea, siguranta dumneavoastra si punctualitatea sunt trei principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra. Proiectele sunt realizate in detaliu, iar fiecare angajat este supravegheat indeaproape.